Afvallen met een eetschema van Modifast

Wil je graag een paar kilo afvallen maar vind je het lastig om de hele dag gezond te eten? Volg dan een van de afslankprogramma’s van Modifast. Bij deze afslankprogramma’s hoort een eetschema waarop je precies kan zien wat je mag eten. Verantwoord afvallen én een gezonde leefstijl aanleren was nog nooit zo makkelijk!

Read more

Wat is een gezond gewicht?

Het is algemeen bekend dat overgewicht niet gezond is. Maar ook ondergewicht is niet goed voor je gezondheid. Het is ook weer niet zo dat je alleen met een superstrak lichaam en kledingmaat S een gezond gewicht kan hebben. Met wat extra rondingen kun je nog prima een gezond gewicht hebben. Wil je weten wat jij mag wegen voor je lengte en leeftijd? Of wil je graag een gezond gewicht bereiken en behouden? Dan ben je bij Modifast aan het juiste adres.

Read more

Verantwoord afvallen na je zwangerschap

De meeste vrouwen zijn na hun zwangerschap een paar kilo zwaarder dan ervoor. Een deel van die extra kilo’s raak je vanzelf weer kwijt, maar bij lang niet iedereen verdwijnen die zwangerschapskilo’s even makkelijk. Behoor jij niet tot de gelukkigen bij wie alles op magische wijze weer vanzelf goed komt? En wil je weten wat je kunt doen om wat extra af te vallen na je bevalling? We vertellen het je in deze blog.

Read more

Afvallen met een gezond ontbijt

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor je dagelijkse voeding. Met een voedzaam en gezond ontbijt begin je je dag extra goed. Ook als je wil afvallen is het belangrijk om goed te ontbijten. Het ontbijt overslaan om op die manier minder calorieën binnen te krijgen, werkt juist averechts. In dit artikel gaan we verder in op het belang van gezond ontbijten tijdens het afvallen en geven we je wat lekkere en gezonde ontbijttips.

Read more