Welke oefeningen helpen met effectief gewichtsverlies?

Wil je graag afvallen, maar weet je niet welke oefeningen je moet doen? Het belangrijkste aspect van gewichtsverlies is het creëren van een calorietekort, wat betekent dat je meer calorieën moet verbranden dan je binnenkrijgt. Hoewel dieet een grote rol speelt in gewichtsverlies, kunnen bepaalde oefeningen je helpen om sneller af te vallen. In deze blog bespreken we effectieve oefeningen en hoe ze bijdragen aan gewichtsverlies. 

Read more

Bereik jouw summer body met het juiste Modifast Programma

Heb jij al fijne vakantie plannen voor de zomer? Of blijf je lekker thuis en ga je in de achtertuin van de zon genieten? Waar je ook naartoe gaat, de kans is groot dat je deze zomer je bikini of zwempak uit de kast haalt. En als je die aantrekt, wil je je er natuurlijk wel lekker zelfverzekerd in voelen. Heb jij nog niet de summer body die je graag zou willen hebben? Dan is dit het moment om daar iets aan te gaan doen. Met de afslankprogramma’s van Modifast bereik jij op een verantwoorde manier jouw summer body.

Read more

5 Tips om eetbuien te voorkomen

We kennen allemaal wel het gevoel dat we opeens enorme behoefte hebben aan een ongezonde snack, zoals een reep chocolade of een zak chips. We eten dan misschien wat meer ongezond eten dan goed voor ons is, maar dat is op zichzelf nog geen eetbui. We spreken van een eetbui wanneer er binnen beperkte tijd een abnormale hoeveelheid (ongezond) eten wordt weggewerkt.

Read more

Het belang van krachttraining bij gewichtsverlies met modifast - inclusief workout tips voor thuis

Het verliezen van gewicht kan een uitdagend proces zijnGelukkig zijn er verschillende methoden en producten die kunnen helpen bij het bereiken van je streefgewicht. Modifast is een bekend merk dat effectieve maaltijdvervangers biedt die kunnen helpen bij gewichtsverlies. Naast het volgen van een caloriearm dieet, is het ook belangrijk om regelmatig te bewegen. In deze blog zullen we het belang van krachttraining bij gewichtsverlies met Modifast besprekenen enkele workout tips delen die je thuis kunt doen zonder de aanschaf van dure apparaten. 

Read more

De perfecte match: Hoe lichaamsbeweging en Modifast elkaar aanvullen voor maximale resultaten

We weten allemaal dat lichaamsbeweging een essentieel onderdeel is van een gezonde levensstijl. En laten we eerlijk zijn, we zijn hier niet om te beweren dat je jezelf moet uithongeren of als een gek moet gaan sporten. Nee, nee, nee. Bij Modifast geloven we in balans, gezondheid en natuurlijk, een beetje genieten. Dus laten we het vandaag hebben over hoe lichaamsbeweging en Modifast elkaar kunnen aanvullen voor optimale resultaten. Klaar? Let's go.

Read more

Zo word je emotie-eten tijdens het afvallen de baas

De meesten van ons kennen het wel: je komt thuis na een zware dag op kantoor en trakteert jezelf op een reep chocolade omdat je vindt dat je die wel verdiend hebt. Dat hoeft geen groot probleem te zijn, als dat incidenteel voorkomt en je het bij een klein stukje chocolade houdt. Maar als het regelmatig gebeurt en je na die reep chocolade ook nog een zak chips eet en een schaaltje ijs naar binnen lepelt, dan zou er weleens sprake kunnen zijn van emotie-eten.

Read more

Gezonde tussendoortjes

Als je wilt afvallen is het niet alleen belangrijk dat je hoofdmaaltijden gezond en gebalanceerd zijn. Het is ook belangrijk om je tussendoortjes goed onder de loep te nemen. Als we trek hebben in een tussendoortje, grijpen we al gauw naar iets wat makkelijk is en snel onze trek stilt. In tussendoortjes zitten echter vaak meer koolhydraten, vetten en suikers dan we ons realiseren. Gelukkig zijn er gezonde alternatieven en kunnen ook je tussendoortjes bijdragen aan het verliezen van gewicht.

Read more

Dieet na een maagverkleining: do's en dont's

Als je een maagverkleinende operatie hebt gehad, zoals bijvoorbeeld een gastric bypass of een gastric sleeve, kun je na je operatie niet zomaar weer normaal gaan eten. Je zal langzaam maar zeker een evenwichtig, aangepast voedingspatroon moeten gaan opbouwen. Er is niet één dieet dat voor iedereen met een maagverkleining werkt. Daarom kijk je samen met een specialist wat voor jou het beste dieet is na een maagverkleining.

Read more

Modifast: ideaal als pre-operatief dieet bij een maagverkleining

Voor mensen met morbide obesitas kan een maagverkleining uitkomst bieden. Een maagverkleining, zoals een gastric sleeve of een gastric bypass, zorgt ervoor dat je minder kan eten of dat je minder voedingsstoffen opneemt. Hierdoor ga je veel gewicht verliezen en is het makkelijker om op gewicht te blijven. Maar ook voordat je onder het mes gaat, is het belangrijk om al wat kilo’s te verliezen. Veel specialisten adviseren om dat met behulp van Modifast te doen. 

Read more