Lekker en verantwoord afvallen!

Kijk eens naar onze verschillende voordeelpakketten.

Lekker en verantwoord afvallen!

Kijk eens naar onze verschillende voordeelpakketten.

Modifast PakkettenModifast Pakketten

Ontdek onze producten

Ontdek onze bestsellers

Modifast verantwoord afvallenModifast verantwoord afvallen

Lekker én verantwoord afvallen

Als sinds 1977 is Modifast is dé expert als het gaat om verantwoord & effectief afvallen. Wij bieden je niet alleen een uitgebreid assortiment van caloriearme producten en wetenschappelijk onderbouwde methodes, maar helpen je ook voor én na het lijnen met lekkere en gezonde recepten, nuttige beweegtips en oplossingen voor moeilijke momenten. Zodat je na het bereiken van je gewenste gewicht weet hoe je dat gewicht kunt behouden. Gebruik Modifast voor een zichtbaar en blijvend resultaat!

Verantwoord Veilig Effectief Eenvoudig in gebruik
Modifast Intensive Weight LossModifast Intensive Weight Loss

Intensive Weight Loss

Modifast Intensive is voor iedereen die in een korte periode veel gewicht wil verliezen. Het is heel eenvoudig en practisch in gebruik. Met 4 zakjes Modifast Intensive vervang je de volledige dagvoeding (ontbijt, lunch en avondmaal). De energie-inname beperk je tot slechts 800 kcal per dag. Tegelijkertijd krijg je wel alle vitaminen, spoorelementen, mineralen en eiwitten die je lichaam nodig heeft.

Je kunt kiezen uit milkshakes, puddings, soepen en pasta’s in verschillende heerlijke smaken. Voor als je even geen tijd hebt zijn er ook onze kant-en-klare drinkmaaltijden en lunchrepen ter vervanging van ontbijt of lunch. Ideaal voor onderweg!

Protein Shape ModifastProtein Shape Modifast

Boordevol eiwitten

Eiwitten zijn een belangrijk onderdeel van een gezond eetpatroon en zorgen voor het behoud van je spiermassa tijdens het lijnen. Het assortiment van Protein Shape bestaat uit heerlijke milkshakes, puddings en repen met een hoog gehalte aan eiwitten en bevatten slechts 100 kcal per portie . Gebruik ze als tussendoortje of onderdeel van ons eiwitrijke afslankprogramma, de Protein Shape 3.2.2 methode.

Deze methode is voor iedereen die wat te zwaar is, die geleidelijk wil afvallen, van afwisseling houdt en meer wil leren over gezond eten. Je wisselt drie strenge dagen met twee minder strenge dagen, terwijl je in het weekend lichte maaltijden kunt eten. Je kunt dit programma gedurende lange tijd volgen, net zo lang tot dat je op het gewenste gewicht bent.

keukenweegschaal an Supplements Modifast keukenweegschaal an Supplements Modifast

Boost het afslanken

Modifast Weight Loss Supplements zijn nieuw in het assortiment. De verschillende supplementen op basis van actieve plantenextracten zijn speciaal ontwikkeld om het afslanken te bevorderen.

De supplementen zijn perfect te combineren met de producten van Modifast Intensive of Protein Shape tijdens een dieet.

  1. MODIFAST Detox Ultra
    € 42,80
    Quick look
    Niet op voorraad